Welcome to our website !

Pelin'in sahnesi

pelinin seyahat güncesi

Göcek Güzel Olduğunuz Kadar Pahalısınız da..

By 02:16 , , , ,


Evet Merhabalar yine.Başlıktan da anlaşıldığı üzere bu yaz tatile biz Göcek'e geldik.Amma ve lakin burayı çok sevmeme rağmen buranın en üzen tarafı pahalılığıydı.
Yat marinalarının merkezi.Dolayısıyla burayı pahalı yapan tarafta buydu.Malum zengin abla ve abilerimiz burada baya baya para saçmakta Hatta Mustafa Sandal bile  jet ski'si ile dolaşmaktaymış.
Ama öncelikle paylaşmak istediğim şey kara yoluyla gitmek için gerçekten zor olduğu.Ben Kuşadası'ndan Göcek'e gidebilmek için tam 3 vesait değiştirdim.4-5 saatlik yol oldu sana 7-8 saat.O açıdan eğer gidecekseniz özellikle İstanbul tarafından gitmek isteyenler için ne güne duruyor gözünü sevdiğimin uçağı. :)

Oteller 100 liradan başlıyor.En kötü yerde bile kalmak isteseniz oda+kahvaltı yüz lira(Tabi işlek sezonda).Ayrıca yemek ve alışveriş için ciddi anlamda masraf yapmanız gerekebilir.
Ayrıca Göcek merkezde girebileceğiniz bir deniz bulunmamakta.Yatların arasında yüzerim diyorsanız sıkıntı yok ancak bunun dışında girebileceğiniz tek yer D-Marin.Orasının da girişi 60 lira.
Bir de ismini hatırlayamadığım bir beach club var.Buranın özelliği kara yoluyla ulaşamayacak olmanız.Onları aradığınız takdirde sizi ufak deniz motorlarıyla alıp club'a ulaştırıyorlar.Buranın da girişi 20 lira.
Bir de unutmadan mutlaka Göcek'e gittiğinizde yapmanız gereken şeylerden biri de tekne turu.
İnanılmaz yemekler inanılmaz koylar ve inanılmaz bir deniz..Bu tekne gezisinin fiyatı da 60 lira.İnsan sormadan edemiyor.Tekne turuna 60 lira verip hem geziyim hem de yemek dahil olsun mu,yoksa D-marin 'e gidip hiç bir şey dahil olmayan yerde sadece Mısır'dan kum getirdikleri için mi 60 lira veriyim.Ee tabi ama tercih sizin.




Göcek'te eğer yanlış hatırlamıyorsam Ali Baba Restaurant var .Oraya mutlaka uğramalısınız.Porsiyonlar büyük ve çok lezzetli.Özellikle karidesi mutlaka denemelisiniz.Bugünlük benden bu kadar.Umarım okumaktan keyif almışsınızdır.Tüm sorular ve görüşleriniz için lütfen yorum bırakın.

You Might Also Like

8 yorum

  1. ahhh yaz gelsin

    bu arada yeni bloguma beklerim :) http://buseilehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Fotoğrafları görünce içim ısındı valla :) Keşke yaz gelse..
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. fotoğraflar yazı özletti

    YanıtlaSil
  5. Fethiye, Kelebekler Vadisi, Kayaköy gezimde buraya gidememiştim.Eğer gitme şansım olursa Ali Baba tavsiyesini göz önünde bulunduracam.Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil